Udenlandske betting sider

Vi har listet en række bookmakere fra udlandet, så du let og hurtigt kan finde den rigtige betting side til dit behov.
Find de bedste udenlandske betting sider hos oddsudenmitid.com.

udenlandsk betting side

Hvad er en udenlandsk betting side?

En udenlandsk betting side er det samme, som de betting sider du måske allerede kender. Den eneste forskel fra disse er, at de har en licens et andet sted end i danmark. Dette kan fx være på Malta, i Sverige eller i USA. Hvis du ønsker at undersøge hvor din betting side har licens, kan du se dette i bunden af deres hjemmeside.

Langt de fleste online bookmakere, har ikke deres hovedsæde i danmark – ja måske har de ikke en gang en afdeling i danmark. Dette gør dem dog ikke til en udenlandsk betting side i vores øjne. Dette afhænger af, hvor man har opnået sin spillelicens.

Minimum 18 år - Links kan være sponsoreret
100% bonus 4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner
Spil her
100% BONUS OP TIL €100 5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner
Spil her
100% op til 100€ 4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner
Spil her
100% op til 100€ og 100 free spins 4,84 stjerner4,84 stjerner4,84 stjerner4,84 stjerner
Spil her

Hvem bør benytte udenlandske betting sider?

Hvis du er dansker og samtidigt bor i danmark, bør du ikke benytte dig af en udenlandsk betting side. Dette kan gøre det mere besværligt for dig, både når det kommer til at betale skat af gevinster, få hjælp af supporten, eller foretage en klage.

Udenlandske betting sider bør derfor kun benyttes, af folk som er bosiddende i et land, hvor de danske betting sider ikke godtager brugere fra. Et eksempel kunne være, hvis du er bosat i spanien og ikke kan få adgang til Bet365 pga. din lokation. Hvis det er tilfældet, ønsker du måske stadig en liste over hvilke muligheder du har i landet. Her kan du benytte dig af vores liste. Al spil er naturligvis på eget ansvar.

Hvad skal man være opmærksom på, på udenlandske betting sider?

Man bør være opmærksom på en række ting, inden man tilmelder sig et udenlandsk betting site. Vi kigger her på et par af dem.

1. Support

Supporten på disse sider foregår oftest på engelsk, da de ikke har danskere ansat i deres support afdeling. Du skal derfor være forberedt på, at finde engelsk ordbogen frem, hvis du skal have hjælp til udbedring af et problem.

2. Er dit land accepteret?

Hvis du befinder dig i fx Spanien, er det ikke sikkert at du kan tilmelde dig på de betting sider vi lister ovenfor. Du bør derfor undersøge, om landet du befinder dig i, er på listen over tilladte lande. Dette kan gøres ved at forsøge at tilmelde sig en side og vælge landet i en dropdown. Hvis det er muligt, kan du tilmelde dig fra det land, du befinder dig i.

3. Har de den sportsgren du ønsker at spille på?

Du bør naturligvis, som det første, undersøge om de understøtte de sportsgrene, som du ønsker at spille på. Hvis du tilmelder dig et amerikansk betting site, er det ikke sikkert at de understøtter fodbold. Det er derfor en god idé at undersøge dette inden man tilmelder sig og foretager en indbetaling.

4. Mulighed for at klage hvis du oplever problemer

Den danske spillelicens er god på dette punkt. Den giver nemlig alle ret til at klage og samtidigt blive hørt i sin klage. Hvis du spiller på udenlandske betting sider, kan dette være forskelligt fra land til land. Du bør derfor undersøge hvad dine muligheder er, for at klage hvis der skulle opstå et problem.

5. Regulering af spillesiden

Reguleringen af spillesider er ligeledes forskellig fra land til land. Malta gør det på en måde, danmark på en anden og sverige på en tredje. Hvis du ønsker at vide mere om hvordan de forskellige lande håndterer deres spillelicenser og kravene til betting siderne, kan du læse mere om dette på deres hjemmesider.

Hvordan ser man om en betting side er udenlandsk?

Det er ret nemt at se, hvor en bookmaker har licens. Dette gøres helt i bunden af betting side i det der hedder ‘footeren’. I footeren vil du finde deres firmainformationer, sammen med deres licensnummer og lokationen for denne licens.

bedste betting side

Hvilke muligheder har man for at indbetale og udbetale gevinster?

Der er oftest gode muligheder for indbetaling og udbetaling af gevinster på udenlandske betting sider. Der er spillere fra hele verden, og de bør derfor understøtte de kort som deres besøgende efterspørger. Det er oftest muligt at betale med Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paypal og lignende.